Liity Talkooporukkaan

ELÄMÄSI VIISAIN KAMPANJA VAIN 990€

Viisauden tunnusmerkki on yhteisen hyvän tavoittelu. Talkoopaketin ostamalla kampanjoit oman yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi puolesta samalla, kun toimit kaikkien suomalaisten yritysten hyväksi.

Pienellä rahalla saat isoja asioita aikaan. Tilaa Talkoopaketti (990€) ja käytä hyväksesi Talkoomateriaalit ja miljoonien eurojen arvoinen medianäkyvyys. Samalla autat niitä pieniä yrityksiä, jotka nyt käyvät todellista eloonjäämistaistelua.

Katso alta Talkoopaketin sisältö tai tilaa heti.

1. Kampanjan osallistujatunnukset tarroina

  • Sijoita osallistujatunnukset esimerkiksi yrityksesi oveen, näyteikkunaan, kassalle tai ajoneuvoon.
Tilaa Talkoopaketti

2. Digitaaliset Talkoomateriaalit 

  • Käytä digitaalisia Talkoomateriaaleja vapaasti verkkosivustollasi, Facebookissa ja muissa digitaalisissa kanavissa. Voit myös tulostaa materiaaleista julisteita tai vaikka tehdä kampanjamainoksia.
Tilaa Talkoopaketti

3. Yrityksen oma sivu Talkoohakemistossa

  • Kaikki Talkooyritykset saavat oman sivun Talkoohakemistossa, josta asiakkaat voivat kätevästi hakea tarvitsemiaan tuotteita, palveluita ja Talkootarjouksia.
Tilaa Talkoopaketti

4. Kampanjan vahva näkyvyys medioissa

Suomitalkoot-kampanja näkyy vuoden 2021 aikana mittavasti ainakin sanomalehdissä, ulkomainonnassa ja verkkomedioissa. Mediapanostuksen arvo on jopa miljoonia euroja! Ostamalla Talkoopaketin hyödyt kampanjan näkyvyydestä.

Tilaa Talkoopaketti

Kirsti Paakkasen Talkookirje

Yritysneuvos Kirsti Paakkanen on Talkooemäntänä mukana Suomitalkoissa. Hän kirjoitti oman Talkootervehdyksensä kaikille suomalaisille yrittäjille.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Jäikö jokin askarruttamaan? Katso usein kysytyt kysymykset ja vastauksemme. Kampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavan Suomitalkoot Oy:n esittelyn löydät täältä.

Usein kysyttyä