Suomitalkoot Oy

TERVETULOA SUOMITALKOISIIN!

Suomitalkoot on suomalaisten yritysten yhteinen markkinointikampanja, jonka tarkoituksena on auttaa etenkin pienempiä ja pahiten koronakriisistä kärsineitä yrityksiä. Kampanjan on suunnitellut ja sen toteuttaa Suomitalkoot Oy.

Suomitalkoot Oy on perustettu suunnittelemaan ja toteuttamaan Suomitalkoot-kampanja. Omistajien tarjoamalla rahoituksella ja kampanjaan osallistuvien yritysten osallistumismaksuilla katetaan kampanjatoimiston kulut sekä yhteismarkkinoinnin suunnittelu- ja mediakulut.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten ideoiman yrityksen pääomistaja on Talkooisäntä Mara Laaksonen. Hän on tehnyt koko mittavan työuransa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä, viimeisimpänä Sek & Greyn toimitusjohtajana ja mainostoimisto Kingin perustajana ja toimitusjohtajana.

Olemme koonneet yhdelle sivulle yleisimmät kysymykset Suomitalkoista. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole ja hyvä ota yhteyttä.

Liity Talkooporukkaan

Kirsti Paakkasen Talkookirje

Yritysneuvos Kirsti Paakkanen on Talkooemäntänä mukana Suomitalkoissa. Hän kirjoitti oman Talkootervehdyksensä kaikille suomalaisille yrittäjille.